Om Pulsen Fastigheter

Pulsen Fastigheter bygger på samma grund som övriga Pulsenbolag, att med långsiktigt engagemang skapa nytta och värde för våra kunder. Vi förvärvar, skapar och förvaltar kreativa och inspirerande miljöer för anställda och kunder för kontors-, industri- och lagerverksamheter. Företaget förvaltar och utvecklar cirka 100 000 kvm lokalytor på fyra orter och erbjuder en mix av fastigheter i Borås, Stockholm och Småland.


FASTIGHETER I BORÅS

I Pulsenkvarteren hittar vi Borås största mötesplats för IT och centrum för konferenser och evenemang.

Kvarteren Blåklinten och Astern ligger strategiskt väl till vid motorvägen R40 i Borås. Både Blåklinten och Astern har under de senaste åren genomgått stora yttre och inre renoveringar. I kvarteret Astern finns Pulsen Konferens och Restaurang Astern som tillsammans blivit en av Borås mest frekventa mötesplatser, dagligen besökta av företag, föreningar och privatpersoner.


Nyligen förvärvades ytterligare sju fastigheter i centrala Borås. Se pressmeddelande här intill. Mer information kommer inom kort.


FASTIGHETer i STOCKHOLM

Vår fastighet Växten i Berghamra ligger vackert belägen vid Brunnsviken med adress Pipers väg 28, Solna. Där inryms våra egna verksamheter.


Hållbarhet i fokus

Pulsen Fastigheter förvaltar över 100 000 m² lokalytor och bostäder runt om i Sverige och energieffektivitet i fastigheterna är ett naturligt fokus för bolaget. Läs mer om vårt arbete i Pulsens hållbarhetsredovisning Länk till annan webbplats..


En del av Pulsenkoncernen

Pulsen Fastigheter är en del av Pulsenkoncernen. Pulsen Länk till annan webbplats. har idag över 1500 anställda och verksamhet runt om i Sverige och Europa. Grunden sedan starten 1964 finns inom IT, men koncernen har idag verksamhet inom många olika branscher.

Pulsen Fastigheter stöttar Barncancerfonden och Team Rynkeby

Pulsen Fastigheter är glada över att sponsra Barncancerfonden och Team Rynkeby 2019.

KONTAKTA OSS

 

Huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Tfn: 033-17 79 00

E-post: info@pulsen.se

 


FÖR HYRESGÄSTER

 

Serviceanmälan

 


KONTAKTA OSS

 

Huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Tfn: 033-17 79 00

E-post: info@pulsen.se

 

 

FÖR HYRESGÄSTER

Serviceanmälan

 

OM WEBBPLATSEN

Allmänna villkor