Nyhet:

Taki Sushi expanderar till Borås med toppläge hos Pulsen Fastigheter

Nån gång under mars får boråsarna njuta av den populära sushin från Taki Sushi. Efter succén i Svenljunga växer nu kedjan i nyrenoverade lokaler i centrala Borås.

Lokalen ligger vid attraktiva Hötorget, ett område i Borås som kommer utvecklas till ”Borås piazza”, berättar Hanna Jarneving, kommersiell förvaltare på Pulsen Fastigheter, som också äger fastigheten:


”Vi är väldigt glada över att Taki Sushi etablerar sig här och har haft ett mycket bra samarbete sedan start. Området är jätteintressant att fortsätta utveckla, inte minst med restauranger, och vi har fler eftertraktade lediga lokaler på Hötorget. Vi tycker det är positivt att kunna vara del i att utveckla både staden och näringslivet här.”


Bakom Taki Sushi står entreprenören Muzaffar Shakirov, som sedan ett år tillbaka letat efter lämpliga lokaler i Borås.


”Jag har tittat på flera ställen, men Hötorget kändes bäst. Det är ett mycket centralt läge där många passerar och dessutom är lokalen bra planerad och med en öppen yta med mycket ljusinsläpp. Här har samarbetet med Pulsen Fastigheter varit fantastiskt”, säger Muzaffar Shakirov.


Lokalen är i två plan, men det är i de cirka åttio kvadratmetrarna i entréplanet som cirka tjugo sushisugna gäster kan beställa och avnjuta maten. Men Muzaffar kommer även ha utkörning och dessutom förse andra restauranger och affärer med den populära sushin:


”Det är många som menar att vi tillagar sushi ’på rätt sätt’. Och vi har satsat mycket på bra råvaror med bra kvalitet och på att ha nöjda kunder. Det hoppas jag även boråsarna kommer tycka och uppskatta.”