Kontorslokal med eget våningsplan om 330 kvm

Eget våningsplan om 330 kvm i ny flygelbyggnad i natursköna Brunnsviken. Oslagbar läge med närhet till sjö, grönska och kommunikationer.

Fastigheten Växten 1 i Bergshamra i norra Stockholm ger en sällan skådad kombination av anrik herrgårdsmiljö, moderna kontorslokaler och natursköna omgivningar i ett centralt läge med närhet till kommunikationer!

I ett av Stockholms charmigaste lägen invid Brunnsviken, 5 km från Stockholm citycenter, finns nu möjlighet att hyra ett våningsplan om ca 330 kvm. En ny flygel ska uppföras i samma 1920-tals anda som befintlig bebyggelse med interiör som anpassas efter hyresgästens önskemål. Pipers Parks erbjuder även befintliga gemensamma utrymmen så som reception och lunchrum.

På fastigheten finns i dagsläget en huvudbyggnad med tillhörande flygel som nu ska kompletteras av ytterligare en flygel. Byggnaderna har ett härligt sydläge med både soldränkt innergård och takterrass som blickar ut över Brunnsvikens vatten. Hela området har en herrgårdskaraktär med tidsenliga byggnader och omgivningar.

Utveckling:

Ett levande Bergshamra

Den pampiga byggnaden i Bergshamra får nu tillbaka ännu mer av sin forna charm när en klassisk flygelbyggnad kompletterar de befintliga byggnaderna i Pulsen Fastigheters projekt för att bygga en levande och innovativ miljö i området.

 

Omgivning och närservice i Pipers Park

I direkt närhet finns promenad- och löparstråk invid vattnet som tar dig hela vägen in till centrala Stockholm. Utmed dessa stråk finns stopp så som Tivoliparken, Bergianska trädgården, Edvard Andersons växthus och Brunnsviksbadet.

Pipers Park erbjuder matautomater med stort utbud av färdiglagad mat. En kort promenad från fastigheten finns pittoreska Kafé Sjöstugan som under sommarmånaderna har öppet alla dagar och vid Bergshamra centrum finns en välsorterad Ica Nära och restaurang.

Kontor i fantastiska omgivningar i Berghamra


Kommunikationer och parkering

Fastigheten har goda kommunikationsmöjligheter med 5 minuters promenad till tunnelbanestationen Bergshamra som tar dig till centralen på 13 minuter. Från Bergshamra finns också flertalet busslinjer. Om pendling till jobbet sker via pendeltåg finns det buss från Solna Station till Bergshamra centrum alternativt dryga 12 minuter med cykel.

Bilvägen är smidig med närhet till både E18 och E4 och gott om parkeringar på fastigheten. Drygt 11 minuter körväg från Lidingö, 10 minuter från Sollentuna, 17 minuter från Bromma, 15 minuter från Östermalm och 13 minuter från Kungsholmen.Intresse­anmälan

Astern 7

Adress: Pipers väg 28, 170 73 Solna

Fastighet: Växten 1

Lokaltyp: Kontor

Total yta: 330 kvm

Jöns Bartholdson

Fastighetsförvaltare Stockholm