Växten 1

Stockholm: Pipers väg 28, Solna

Historisk byggnad med lysande framtid

Den pampiga byggnaden i Bergshamra, i nationalstadsparken mellan Ulriksdal och Edsviken i norra Stockholm, var en gång i tiden hem för Institutet för husdjursförädling.

Idag hittar man dynamiska bolag inom bland annat tech, fastigheter och kundservice på adressen och en levande och innovativ miljö i närområdet.

Växten 1


ADRESS: Pipers väg 28, Solna

TYP: Kontor

YTA: 2 500 kvm

LOKALER: 14 st

Ett levande Bergshamra

Bergshamra

 

Bergshamra i norra Stockholm ingår i den Kungliga nationalstadsparken, ett sammanhängande stråk som löper från Djurgården i söder till Ulriksdal i norr. En nationalstadspark är ett unikt historiskt landskap med betydelse både för det nationella kulturarvet, ekologin och människors rekreation. Till den bilden lägger vi också en aktiv miljö där människor arbetar och bor och tillsammans skapar ett levande och energiskt Bergshamra.


Precis som Nationalstadsparken är vår fastighet unik i sitt slag. Den uppfördes 1930 för att husera Institutet för husdjursförädling och övertogs efter några år av Statens Växtskyddsanstalt. Tillsammans med Statens centrala frökontrollanstalt, som uppfördes tvärs över gatan ungefär samtidigt, har vår fastighet alltså redan från start verkat för att skapa samklang mellan arbete, boende och miljö. Det är en tanke som vi är stolta över att få bygga vidare på.våra vänner i huset

Pulsen Group

Pulsen Omsorg

Pedab

Releasy

Indicate Me

Shibuya

RO-gruppen

Today Mobility

StudyAlong

Hjältevadshus

Posteris

Grundéns

Kontakt

Jöns Bartholdson

Fastighetsförvaltare Stockholm