Pressmeddelande:

Försäkringsspecialisten Säkra ny hyresgäst i Astern-kvarteret

Borås finansiella hubb i kvarteret Astern förstärks ytterligare när pensions- och försäkringsspecialisten Säkra flyttar sin verksamhet dit i sommar. Sedan tidigare finns flera banker, advokatbyråer och framstående företag på plats i den centralt placerade fastigheten.

Kvarteret Astern är en finansiell hubb i Borås.

Kvarteret Astern är en finansiell hubb i Borås.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare. Bolaget erbjuder tjänstepensionslösningar, företagsförsäkringar och placeringsrådgivning till både företag och privatpersoner. Nu slår de ihop sina två Boråskontor och flyttar in till nya lokaler i fastigheten Astern på Pulsenområdet i Borås.

 

– Det är väldigt roligt att få välkomna Säkra till området. Här finns något av ett finansiellt center i Borås, med flera verksamheter inom bank, revision och juridik, och jag ser att Säkra med sina tjänster kompletterar utbudet i området på ett riktigt bra sätt, säger Jonas Knuthson på Pulsen Fastigheter som äger och förvaltar området.

 

– Att ha en stark lokal förankring och närhet till våra kunder har alltid varit viktiga framgångsfaktorer inom Säkra. I de nya lokalerna kan vi fortsätta att växa här i regionen och samla våra kollegor på en och samma plats, säger Per-Åke Öhman, försäkringsförmedlare och teamchef vid Säkra i Borås.

Bild från kontor i en av Pulsen Fastigheters byggnader.

Säkra


Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra har drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 300 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bland annat Finansinspektionen och InsureSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

akra.se

Hanna Jarneving

Kommersiell förvaltare