Lokaler

Lediga kommersiella lokaler hos Pulsen Fastigheter

Skapa rätt förutsättningar för din verksamhet

Rätt plats och rätt lokal kan vara nyckeln till att utveckla nya verksamheter och förverkliga drömmar. Kanske finns din nya plats just här?

Pulsen Fastigheter förvaltar och utvecklar kommersiella lokaler för kontor, industri, butiker och restauranger. Se våra lediga objekt och hör av dig till oss.

Lediga lokaler

 • Astern 7

  Butikslokal Allégatan 30


  En butikslokal i entréplan med bra exponeringsytor mot Borås livligaste gata. Här finns även plats för kontor.
 • Astern 7

  Kontorslokal med eget våningsplan om 330 kvm


  Eget våningsplan om 330 kvm i ny flygelbyggnad i natursköna Brunnsviken. Oslagbar läge med närhet till sjö, grönska och kommunikationer.
 • Astern 7

  Kontorslokal på 1004 kvm med oslagbart läge


  Unik möjlighet att hyra 1004 kvm i ny flygelbyggnad i natursköna Brunnsviken. Oslagbar läge med närhet till sjö, grönska och kommunikationer.
 • Astern 7

  Kontorslokal i två plan på Pipers väg 28


  Hyr två nyrenoverade våningsplan om totalt 660 kvm i ett fantastiskt naturnära läge. Närhet till sjö och grönska såväl som kommunikationer.
 • Astern 7

  Butikslokal på Österlånggatan 29


  Trevlig butikslokal med ingång mot den livliga Österlånggatan i centrala Borås. Lokalen är i etage med tillgång till lagerytor i källaren. Lokalens yta är ca 500 m². Möjlighet finns även att disponera övervåning (ca 200 m²).
 • Astern 7

  Kontorslokal på Kyrkängsgatan 8


  Kontorslokalen ligger i det välkända ”Asternhuset” med närhet till centrum och kommunal kommunikation. Husets övriga hyresgäster är verksamma inom bank-, juridik-, revison- och mäklar-branschen. I området finns även ”Restaurang Astern” som är välkänd för sina bra luncher. Lokalen är idag i två plan med egen trappa mellan våningarna.
Kommersiella lokaler i Borås och Stockholm hos Pulsen Fastigheter.

Kommersiella lokaler i Borås och Stockholm

Pulsen Fastigheter arbetar inte bara med väggar, golv och tak. Vi sätter människan och din verksamhet i centrum och vill ge dig rätt förutsättningar för att växa. Idag förvaltar och utvecklar vi över 100 000 kvm kommersiella lokaler och bostäder i Borås och Stockholm. I varje projekt strävar vi efter att skapa miljöer du gärna vistas i, oavsett om det är din arbetsplats, din lokala butik eller ditt hem.